Δευτ.- Παρ. 09.00 - 17.00 +30 6972429560

Γεια σου, είμαι η Μπέττυ

Εάν θέλεις η υπηρεσία σου να έχει την online προβολή που της αξίζει, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.​

Μάθε τα 3 στάδια της αποτελεσματικής ψηφιακής προβολής ώστε να κερδίσεις περισσότερους πελάτες.

Σκέφτεσαι ότι:

Δεν είναι εύκολο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Ιδιαίτερα αν έχεις μεγάλες φιλοδοξίες χρειάζεσαι συμμάχους. Έχει όμως μεγάλες ηθικές απολαβές και μπορεί να έχει και πολύ υψηλές οικονομικές απολαβές. Αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Εάν θέλεις να έχεις την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι μπορώ να σε βοηθήσω. If you let me… BeYourCoach. 😉

betty's signature

Η μέθοδος των 3 φάσεων που εφαρμόζω

Know yourself - Grow yourself - Show yourself

KNOW YOURSELF

Η αποτελεσματική προβολή έχει σαν βάση τη γνώση των ταλέντων και δεξιοτήτων σου και μαζί φέρνουμε στο φως αυτά που θα σε βοηθήσουν στο ταξίδι αυτό.

GROW YOURSELF

Μαζί διαπιστώνουμε τα εμπόδια πραγματικά αλλά και διανοητικά και εξερευνούμε τρόπους να τα παρακάμψουμε άμεσα και ριζικά.

SHOW YOURSELF

Καταστρώνουμε τη στρατηγική προβολής σου με γνώμωνα τις ανάγκες σου. Ορίζουμε το πλάνο που θα σε φέρει στα μάτια των δυνητικών πελατών σου και γιορτάζουμε το κάθε βήμα προς το στόχο!

1 +
ΩΡΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
1
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
1 %
ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
1 %
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

About me:

Είμαι η Μπέττυ Ποικιλίδου, δημιουργός του BeYourCoach και η αποστολή μου είναι να υποστηρίζω τους επαγγελματίες παρόχους υπηρεσιών να βελτιώσουν την ψηφιακή τους παρουσία και να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες παρέχοντάς τους εργαλεία και τακτικές Personal Branding & Digital Marketing.

Εάν θέλεις να μάθεις τα 3 στάδια της αποτελεσματικής ψηφιακής προβολής για να κερδίσεις περισσότερους πελάτες, κατέβασε τον ΔΩΡΕΑΝ οδηγό.

φωτογραφία βιογραφικού

Κριτικές πελατών

Τι είπαν για τη συνεργασία μαζί μου
rita

"Χωρίς τη Μπέτυ, ακόμα θα κοιτούσα τη σελίδα μου και θα περίμενα με κάποιο μαγικό τρόπο να αυξηθούν οι πελάτες και οι πωλήσεις μου! Η Μπέτυ μού έμαθε τη σημασία του personal branding και του social media marketing, με έβγαλε από το comfort zone μου και μου έμαθε πώς να μετατρέψω το χόμπι μου σε επικερδή επιχείρηση. Έχει γνήσιο πάθος για ό,τι αφορά την επιχειρηματικότητα, είναι ειλικρινής και θα σου χωρίς περιστροφές αλλά με τον τρόπο της ποια λάθη κάνεις στην επιχείρησή σου και πώς μπορείς να τα διορθώσεις. Και, κυρίως, έχει ένα μοναδικό ταλέντο να σου τονώνει την αυτοπεποίθηση και να σε πείσει για τις ικανότητες που κι εσύ ο ίδιος δεν ήξερες ότι έχεις!"

Ρίτα
kalliristi.com
Βασιλική

Με τη Μπέτυ συναντηθήκαμε την στιγμή που ήθελα κάποιον ειδικό να με ακούσει, να με καταλάβει και να με βοηθήσει ώστε να μπορέσω να κάνω το πρώτο βήμα. Χάρη στην ενεργητική της ακρόαση, στην στρατηγική της και προπαντός στο βασικό συστατικό της επιτυχίας που μου έμαθε, την αυτοαγάπη , αυτή την στιγμή έχω την δική μου επιχείρηση. Αυτό που αγάπησα είναι η φυσικότητα με την οποία εντοπίζει και αναδεικνύει τα ταλέντα σου. Απλά και πιο σύνθετα πράγματα στον εαυτό μου, τα οποία έχω υποτιμήσει, κατάφερε να τα αναδείξει με μαγικό τρόπο και το αποτέλεσμα στην επαγγελματική δραστηριότητα είναι θαυμάσιο.

Βασιλική
irisnaturals.com
Γιώτα Μουταφίδου

Μέσα από τη συνεργασία μου με τη Μπέττυ έμαθα πόσο σημαντικό είναι να τολμώ να προβάλλω την προσωπικότητά μου μέσα από την online παρουσία μου. Κατάλαβα πως οι πελάτες μου επιλέγουν πρώτα εμένα και μετά τις υπηρεσίες μου. Η Μπέττυ ήταν αυτή που με βοήθησε να βρω τη “φωνή” που θα μιλήσει στα αυτιά των υποψήφιων πελατών μου και να μάθω στρατηγικές και εργαλεία για τα Social Media. Η βοήθεια της ήταν πραγματικά πολύτιμη!

Γιώτα Μουταφίδου
mademoiselle-salon.gr

ΜΑΘΕ ΤΑ 3 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Εάν θέλεις να μάθεις ποια είναι τα βήματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις μάτια των υποψήφιων πελατών σου μέσα από την online παρουσία σου κάνε την εγγραφή σου και θα έχεις άμεση πρόσβαση στον ΔΩΡΕΑΝ οδηγό.

εξώφυλλο δωρεάν οδηγού